Les millors vacances, el millor cap de setmana, la millor sobretaula en família i amb amics és a les nostres cases de colònies.

Les nostres cases de colònìes estan preparades els caps de setmana i dies festius per rebre a famílies i grups d’amics. Podreu passar un cap de setmana de turisme rural amb totes les comoditats i equipaments d’unes instal·lacions pensades per gaudir de la natura, de l’esport i de les activitats familiars que organitzem.

La nostra cuina és un dels serveis destacats pels nostres visitants. Seguint amb els nostres principis de natura i salut, des de les nostres cuines preparem menús basats en aliments de procedència ecològica aportant tota la riquesa i frescor natural dels productes. La influència de la cuina volcànica és present en els plats gràcies a la proximitat dels productors.

La Garrotxa i el Pla de l’Estany guarden molts espais per ser visitats alhora que són un entorn de tranquil·litat que tots agraïm en mig de la natura.

 

Mas Gircós és l’amplitud de les vistes a tota una àmplia vall. El sol acompanya des de primera hora del matí i es pon rera les altes muntanyes del Pirineu on a l’hivern reflecteix la neu amb el color ataronjat de la posta.

El Clar del Bosc es troba al bell mig de boscos amb altíssims arbres i envoltat de llegendes. La casa disposa de fantàstiques instal·lacions amb pistes per a l’esport i els jocs infantils. En la nit per sobre dels arbres apareix tota la immensitat del cel estrellat.

Informeu-vos per a les vostres reserves ja que a partir de certs grups podem organitzar activitats d’hípica, vol en globus, guiatges d’excursions per visitar la zona volcànica, les poblacions medievals o fer rutes de senderisme.

TURISME RURAL EN FAMILIA

Ofertes i promocions per a famílies i amics

MÉS INFORMACIÓ

CONEIX LES NOSTRES CASES