Albarural

Les millors vacances, el millor cap de setmana i la millor sobretaula en família i amb amics són a les nostres cases de colònies.

Mas Gircós i El Clar del Bosc estan preparades els caps de setmana i dies festius per rebre famílies i grups d’amics. Podreu passar unes vacances de turisme rural amb totes les comoditats i equipaments d’unes instal·lacions pensades per a gaudir de la natura, l’esport i de les activitats familiars que organitzem.

La nostra cuina és un dels serveis destacats pels nostres visitants. Seguint amb els nostres principis de natura i salut, preparem menús basats en aliments de procedència ecològica, aportant tota la riquesa i frescor natural dels productes. La influència de la cuina volcànica és present en els plats gràcies a la proximitat dels productors.

L’entorn  

Mas Gircós és l’amplitud de les vistes a tota una panoràmica vall. El sol acompanya des de primera hora del matí i es pon rera les altes muntanyes del Pirineu on a l’hivern reflecteix la neu.

El Clar del Bosc es troba al bell mig de boscos amb altíssims arbres i envoltat de llegendes. La casa disposa de fantàstiques instal·lacions amb pistes per a l’esport i els jocs infantils. A la nit, per sobre dels arbres, apareix la immensitat del cel estrellat.

La Garrotxa i el Pla de l’Estany guarden molts espais per ser visitats i alhora són un entorn de tranquil·litat i bellesa enmig de la natura.

 

TURISME RURAL EN FAMÍLIA

Ofertes i promocions per a famílies i amics

MÉS INFORMACIÓ

CONEIX LES NOSTRES CASES