Milers de nens descobreixen cada any la geologia de la Garrotxa, i especialment els volcans del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, i dels voltants d’Olot, gràcies a l’equip de guies i monitors d’Alba Serveis Educatius.

La Garrotxa és un excepcional emplaçament per l’aprenentatge de la natura, la geologia i la formació dels volcans. Per un costat trobem els coneguts volcans com el Croscat i Santa Margarida i per altra banda tenim el testimoni d’altres formacions geològiques com les cingleres basàltiques de Castellfollit de la Roca o ecosistemes particulars com la Fageda d’en Jordà.

 

Per tal d’aprofundir en el coneixement de l’entorn geològic i fer-lo més accessible per a tots els nostres visitants vem crear l’Institut de Divulgació Volcànic i Geològic de la Garrotxa. Pretenem d’aquesta manera innovar en la manera de divulgar i fer conèixer els volcans i la geologia de la comarca.

L’Institut de Divulgació Volcànic i Geològic de la Garrotxa segueix els valors i principis pedagògics d’Alba Serveis Educatius, en els que considerem la vivència i l’experimentació com el procés fonamental del veritable aprenentatge: aquell que uneix l’emoció amb el coneixement.

CONEIX L'INSTITUT VOLCÀNIC

Descobreix el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

MÉS INFORMACIÓ

CONEIX LES NOSTRES CASES