Albacolònies

L’equip d’Alba Serveis Educatius ens sentim una part important en l’educació dels nens i nenes. Som conscients que a través de les nostres colònies escolars podem ajudar a les aules a transmetre coneixements i valors. 

Seguint aquesta idea, cada any anem renovant i desenvolupant nous projectes per a les sortides escolars, des de programes d’infantil fins a treballs de síntesis ideats pel nostre equip de l’Institut de Divulgació Volcànic i Geològic de la Garrotxa.

L’equip de monitors organitza les activitats de les colònies escolars, on es reflecteixen els principis pedagògics d’Alba Serveis: la consciència de viure com a part de la natura, sabent que som actors actius en la nostra convivència social i que la llibertat creativa és la millor eina de la que cadascú disposa.

 

Diversió i aprenentatge 

Les colònies escolars inclouen programes d’Educació Infantil, Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior i també programes i treballs de síntesis de Secundària.

Els programes de les colònies estan immersos en entorns com el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, les viles medievals de Besalú i Santa Pau, els boscos d’alzinars i roures i l’estany de Banyoles. També oferim programes en cases de colònies situades a la resta del territori català. 

Animeu-vos a preparar les vostres colònies i sortides escolars del curs 2020-2021 amb nosaltres!

CONEIX LES TEMÀTIQUES

Medieval · Volcans · Aventura · Anglès · Natura · I molt més!

MÉS INFORMACIÓ

CONEIX LES NOSTRES CASES