L’equip d’Alba serveis ens sentim part important en l’educació dels nens. Som conscients que és a través de les nostres colònies escolars que les escoles arriben allà on les aules no ho permeten.

Amb aquesta idea, any rera any anem renovant i desenvolupant nous projectes per a les sortides escolars des dels programes d’infantil fins als treballs de síntesis ideats pel nostre equip de l’Institut de divulgació volcànic i geològic de la Garrotxa  que aquest any dins les colònies 2016-2017 incorpora els programes en anglès.

L’equip de monitors organitza les activitats de les colònies escolars on es reflecteixen els valors pedagògics d’Alba serveis educatius: la consciència de viure com a part de la natura, sabent que som actors actius de la nostra convivència social i sabent que la llibertat creativa és la millor eina de la que cadascú disposa.

 

 Les colònies escolars abasten programes per a educació Infantil, cicle Inicial, cicle Mitjà i cicle superior de Primària i també programes i crèdits de síntesis per a Secundària.

Els programes de les colònies estan immersos a l’entorn que ens envolta com el Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa, les viles medievals de Besalú i Santa Pau, els boscos d’alzinars i roures i l’estany de Banyoles. També oferim programes en cases de colònies a la Costa Brava, al Maresme i al Delta de l’Ebre.

Animeu-vos a fer les vostres colònies i sortides escolars del curs 2016-2017 amb nosaltres.

CONEIX ELS CICLES

Infantil · Primària · Secundària

MÉS INFORMACIÓ

CONEIX LES TEMÀTIQUES

Medieval · Volcans · Aventura · etc

MÉS INFORMACIÓ

CONEIX LES NOSTRES CASES