COLÒNIES ESCOLARS

Colonies-escolars

Mas Gircós (Besalú, 174 places) i El Clar del Bosc (Banyoles, 210 places) són dues de les cases de colònies més importants del nostre país. Els nostres masos es troben en entorns ideals per a les colònies escolars com la Garrotxa i el Pla de l’Estany. També oferim cases a la resta del territori català. 

COLÒNIES D’ESTIU

colonies-estiu

Quan arriben les vacances d’estiu comencen les colònies Albaestiu. Un entorn intens, ple d’emoció i il·lusions on els nens i nenes des dels 6 fins als 17 anys passaran moments inoblidables envoltats de natura i d’un ambient saludable. Podran gaudir d’activitats d’hípica, aventura, anglès i molt més a Mas Gircós i El Clar del Bosc. 

TURISME RURAL EN FAMÍLIA

Turisme-rural

Mas Gircós i El Clar del Bosc són cases de colònies ideals per a famílies o grups d’amics que desitgen fer turisme rural. Les instal·lacions i la proximitat a enclavaments de gran interés ompliran la vostra estada de moments únics. Al llarg de l’any podreu gaudir de promocions per a festivitats. 

CASAMENTS

casaments-rurals

Cada cop més hi ha més nuvis que decideixen casar-se a les nostres cases de colònies ja que gaudeixen d’un entorn privilegiat on la natura, la tranquil·litat, l’exclusivitat i la qualitat de la nostra cuina fan possible un casament en un entorn rural de somni. Segur que voldreu contemplar les vistes panoràmiques i el romanticisme de Mas Gircós i d’El Clar del Bosc.

INSTITUT VOLCÀNIC

institut-volcanic

Per aprofundir en el coneixement de l’entorn geològic i fer-lo més aclaridor pels nostres visitants hem creat l’Institut de Divulgació Volcànic i Geològic de la Garrotxa. Pretenem així innovar en la manera de divulgar i fer conèixer els volcans i la geologia. Els nostres guies i monitors us acompanyaran en les visites al Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa.