COLÒNIES ESCOLARS

Colonies-escolars

Mas Gircós (Besalú, 174 places) i El Clar del Bosc (Banyoles, 210 places) són dues de les cases de colònies més importants del nostre país. Totes les nostres cases de colònies es troben en entorns ideals per a les colònies escolars com la Garrotxa, el Pla de l’Estany, el Maresme, la Costa Brava i el Delta de l’Ebre.

COLÒNIES D’ESTIU

colonies-estiu

Quan arriben les vacances d’estiu comencen les colònies Albaestiu. Un entorn intens, ple d’emoció i il·lusions on els nens i nenes des dels 6 fins als 17 anys passaran moments inoblidables envoltats de natura i d’un ambient saludable. Trobareu activitats d’hípica, aventura, anglès i molt més a les cases de colònies.

TURISME RURAL EN FAMÍLIA

Turisme-rural

Mas Gircós i El Clar del Bosc són cases de colònies ideals per a les famílies que desitgen fer turisme rural. Les instal·lacions i la proximitat a enclavaments de gran interés ompliran la vostra estada de moments únics per a família i amics. També al centre de la vila medieval de Besalú disposem d’un apartament de turisme rural.

CASAMENTS

casaments-rurals

Cada cop més hi ha més nuvis que decideixen casar-se en les nostres cases de colònies ja que gaudeixen d’un entorn privilegiat on la natura, la tranquil·litat, l’exclusivitat i la qualitat de la nostra cuina fan possible un casament en un entorn rural de somni. Segur que voldreu visitar les panoràmiques i el romanticisme de Mas Gircós i d’El Clar del Bosc.

INSTITUT VOLCÀNIC

institut-volcanic

Per aprofundir en el coneixement de l’entorn geològic i fer-lo més aclaridor per a tots els nostres visitants hem creat l’Institut de divulgació volcànic i geològic de la Garrotxa. Pretenem així innovar en la manera de divulgar i fer conèixer els volcans i la geologia. Els nostres guies i monitors us acompanyaran en les visites al Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa.

LLOGUER D’ESPAIS PER A GRUPS I EMPRESES

espais-rural-colonies

Les nostres cases de colònies es troben entre les cases de major capacitat del país. Les seves instal·lacions estan pensades per assegurar la millor comoditat per l’estada de grans grups. Us oferim també la possibilitat de llogar espais en altres de les cases amb les que treballem.