Quan arriben les vacances d’estiu comencen les colònies Albaestiu. Un entorn intens, ple d’emoció i il·lusions on els nens i nenes des dels 6 fins als 17 anys passaran moments inoblidables envoltats de natura i d’un ambient saludable.

Les colònies d’estiu són a Mas Gircós (Besalú) i poden ser colònies d’estiu d’una setmana o 15 dies. Cada estiu pot ser un estiu inoblidable amb activitats d’hípica, anglès, multiaventura, dansa urbana i molt més. I els més petitons es podran estrenar en les seves primeres colònies amb monitors i activitats seleccionades per a ells.

Les colònies per als més petits
Les colònies d’estiu per als més petits són un moment per a descobrir-se. Ben guiats i cuidats pels monitors més adequats per als petits, els nens trobaran el seu propi espai en el grup.

A Alba Serveis Educatius som molt curosos a l’hora d’escollir els monitors que vetllaran pels més petits. A més, aquests grups són molt gratificants per als monitors ja que l’evolució dels nens és visible dia a dia i la sorpresa i la il·lusió els acompanyen en tot moment.

Preparem pels més petits un programa amb cuidades activitats per gaudir en un entorn natural i saludable. Mas Gircós i El Clar del Bosc són unes fantàstiques cases de colònies per a l’estiu.

Ja podeu consultar les colònies per aquest estiu 2017

Colònies d'estiu

MÉS INFORMACIÓ

CONEIX LES NOSTRES CASES