L’equip

Alba Serveis Educatius està format per un gran equip de professionals on cada persona és indispensable. Els nostres monitors, personal de manteniment, equip cuina i nutrició, responsables pedagògics, de coordinació i d’organització s’encarregaran de convertir la vostra estada en una experiència inoblidable que voldreu repetir. 

Durant tot l’any anem imaginant i preparant allò del que gaudiran els nens i joves durant les colònies, les famílies en les seves escapades de turisme rural i els nuvis en l’esperat moment del seu casament.

Els valors

La nostra missió ha estat sempre ajudar als nens, nenes i joves a incorporar valors de compromís morals, mediambientals, culturals i socials. Aquesta és la filosofia corporativa dels nostres serveis, que volem transmetre als visitants per mitjà de vivències pròpies i compartides amb els seus companys i la natura. 

VOLS TREBALLAR AMB NOSALTRES?

QUALITAT

El nostre amor per la natura és ben clar en mostrar com ens relacionem amb tot el que ens envolta. Això ens ha merescut obtenir la Carta Europea de Sostenibilitat així com el certificat Q de Qualitat Ambiental.

EQUIP DE CUINA

La salut és un dels nostres pilars i en tenim especial cura quan es tracta de menuts i joves. L’equilibri nutricional és la base de la nostra cuina, on anem introduïnt cada cop més productes ecològics i de producció local.

RITME DE LES COLÒNIES

La salut també l’entenem en el camp emocional. Per aquest motiu posem especial èmfasi en el ritme que busca l’expressió i el dinamisme però alhora necessita ser harmoniós en el desenvolupament dels nens i els joves.

HISTÒRIA I TERRITORI

A la Garrotxa estem rodejats d’història i el testimoni medieval de Besalú està a molt pocs quilòmetres de Mas Gircós. Així volem transmetre la importància de conèixer més del territori que ens envolta i sobre nosaltres mateixos.

SOCIETAT

El nostre equip es nodreix de les empreses i organitzacions amb les que treballem. Amb totes elles fem camí per avançar en la millor direcció pel bé de la societat a través de la comprenesió i la col·laboració.

L’ENTUSIASME, LA POSITIVITAT I EL CORATGE SÓN ACTITUTS QUE ENS HAN PORTAT FINS AQUÍ I QUE ENS ACOMPANYARAN SEMPRE EN EL NOSTRE LLARG VIATGE DE LA VIDA. EN RECORREM UN TROSSET PLEGATS?