L’equip

Alba serveis educatius som un equip de persones, monitors, personal de manteniment, l’equip de cuina i nutrició, responsables pedagògics, de coordinació i d’organització.

Durant tot l’any anem imaginant i preparant allò que gaudiran els nens i joves durant les colònies, les famílies en les seves estades de turisme rural i els nuvis en l’esperat moment del seu casament.

I tot això ho preparem sabent que els nostre origen ha estat sempre el d’ajudar a que els nens incorporin valors essencials: morals, mediambientals, culturals i socials. I ho adquireixen mitjançant experiències vivencials de si mateixos, de la natura i dels demés. Unes experiències inoblidables que acompanyaran la resta de les seves vides, tant als nens com a tots els nostres visitants.

És així com s’ha anat consolidant la manera de fer d’Alba Serveis Educatius.

VOLS TREBALLAR AMB NOSALTRES?

QUALITAT

El nostre amor per la natura és ben clar en mostrar com ens relacionem amb tot el nostre entorn. Això ens ha merescut obtenir la Carta europea de sostenibilitat així com el certificat Q de qualitat ambiental.

EQUIP DE CUINA

La salut és un dels nostres pilars i en tenim especial cura en tractar-se de nens i joves. La nostra cuina és especialment cuidada i l’equilibri nutricional hi és molt present. També prenen importància un a un els ingredients dels nostres plats, on anem introduïnt cada cop més productes ecològics i de producció local. Si vols saber més sobre la nostra cuina, visita www.pomaiestel.com

RITME DE LES COLÒNIES

La salut també l’entenem en el camp emocional. Per aquest motiu posem especial èmfasi en el ritme. Aquell ritme que busca l’expressió i el dinamisme però alhora necessita ser harmoniós en el desenvolupament dels nens i en el dels joves.

HISTÒRIA I TERRITORI

A la Garrotxa estem rodejats d’Història i el testimoni medieval de Besalú està a molt pocs quilòmetres de Mas Gircós. Així volem transmetre la importància de conèixer el territori que ens envolta, de saber gaudir dels costums i de la Història per tal de, en el fons, saber més sobre nosaltres mateixos.

SOCIETAT

I a l’entorn del nostre equip també hi ha empreses i organitzacions amb les que treballem. Amb les que negociem i amb les que hi tenim tractes des de fa anys. Amb totes elles valorem poguer aportar una manera de comprendre’ns, de col·laborar, de crear i avançar en la millor direcció pel bé de la societat.

FINALMENT L’ENTUSIASME, LA POSITIVITAT I EL CORATGE SÓN ACTITUTS QUE ENS HAN PORTAT FINS AQUÍ I QUE CREIEM QUE A TOTS ENS PODRAN ACOMPANYAR I PORTAR SEMPRE EN EL NOSTRE LLARG VIATGE DE LA VIDA.