Alba Serveis es una amplia plataforma de serveis a partir de les cases de colònies que gestionem. A continuació podreu veure el llistat de les cases, algunes d’elles gestionades directament com és el cas de Mas Gircós i El Clar del Bosc.

Aquestes dues cases tenen una llarga història com a destinació de les colònies escolars i les colònies d’estiu. També és una atractiva elecció per a les famílies que volen gaudir d’uns dies en un entorn natural durant les seves vacances o caps de setmana de turisme rural.

L’espectacularitat dels paisatges de les cases han fet que en els darrers anys les dues cases hagin passat a ser molt sol•licitades per als nuvis que volen celebrar els seu casament en un entorn tan singular.

Gràcies a que treballem amb altres cases podem oferir la possibilitat de fer les colònies a la Costa Brava, al Maresme i al Delta de l’Ebre. Ademés disposem d’altres cases a la Garrotxa on desenvolupem els nostres programes amb el nostre propi equip de monitors. Descobriu totes les possibilitats que us oferim en les colònies.

MAS GIRCÓS

Més informació

EL CLAR DEL BOSC

Més informació

 

CASAMENTS A MAS GIRCÓS

Més informació

TURISME RURAL A MAS GIRCÓS

Més informació

CASAMENTS A EL CLAR DEL BOSC

Més informació

TURISME RURAL A EL CLAR DEL BOSC

Més informació
Visitar plataforma de cases a la web de colònies escolars