Fer la reserva de les colònies trenca molt el ritme als mestres. Per una banda estan preparant temaris i les classes de la setmana, potser corregint feines o exàmens i de cop i volta fa falta parar-ho tot i posar-se a buscar la casa de colònies.

Doncs és comprensible que si buscar una casa de colònies sigui una activitat tan diferent de la resta, els mestres els costi trobar el moment. Però al mateix temps que sigui tan diferent de la resta d’activitats pot fer que el procés de buscar unes colònies escolars sigui fàcil i divertit.

Un cop tenim el nombre de nens i el cicle hem de pensar si volem unes colònies temàtiques, si volem un tipus d’activitat concreta o el que volem és una destinació.

Si es tracta dels més petitons potser buscarem una destinació que no comporti un viatge massa llarg, o almenys que sigui amb carreteres ben rectes.

Quan les escoles ens truquen per reservar les colònies escolars, normalment ja han vist a la web les cases de Mas Gircós o El Clar del Bosc i ens demanen dates per a la reserva. A partir d’aquí l’equip comercial és el que millor pot assessorar a l’escola donant les opcions de cases, dates i activitats. És aquest el punt important, tenir el canal de comunicació ben obert amb nosaltres perquè poguem saber ben bé el què més us convé.

Finalment si sabeu buscar i escollir la casa de colònies  i les dates de reserva el que queda és definir el programa d’activitats. El departament educatiu som els que proposem les activitats a fer amb els monitors. A partir de la proposta de programa podem anar redefinint el programa fins que encaixi perfectament amb les millors colònies per a vosaltres.

En el cas de colònies per a secundària on es realitza crèdit de síntesi tenim una varietat bastant rica en programes amb crèdit de síntesi. Segur que podrem construir junts un programa que vagi molt més enllà de la vostra estada a la casa de colònies.

Fins aviat!
Més informació sobre la reserva de colònies escolars: https://www.albacolonies.com