Els quaderns de camp de les nostres colònies són un material molt complet i rigorós que hem el·laborat des de l’Institut volcànic.

Quan els alumnes visiten el Parc Natural de la zona Volcànica de la Garrotxa els hi facilitem un dossier de crèdit de síntesi -si és el que correspon al programa de colònies- o bé els entreguem el quadern de camp.

El quadern de camp consta de moltes il·lustracions, gràfics i explicacions que ens introdueixen en la fenomenologia volcànica i ens mostren el procés de formació dels volcans. A partir de l’exemple dels volcans que trobem propers a les cases de colònies de la Garrotxa, el quadern de camp ens va guiant i facilita la comprensió d’aquesta matèria.

Els monitors i guies de l’Institut de Divulgació Volcànic i Geològic de la Garrotxa acompanyen als alumnes durant la seva estada de colònies explicant d’una manera profundament pedagògica tots aquests fenòmens que requereixen d’una comprensió clara sobre el ritme del temps geològic.

Veniu a envoltar-vos de volcans!

Alba

 

Més informació sobre colònies de volcans:

CONEIX ELS CRÈDITS DE SÍNTESI

VISITA L’INSTITUT VOLCÀNIC